Over Ons

LEER ONS KENNEN

Rijke geschiedenis, moderne aanpak!

Op 5 november 1964 is Jos Peeters samen met zijn echtgenote Maria Thijs begonnen als zelfstandige installateur van verwarmingsinstallaties te Herenthout. Toen hij op 23 september 1991 plots overleed, namen zijn dochter Greet Peeters en haar man Marc Dene de zaak over. Zij hebben deze zaak 29 jaar lang met hart en ziel geleid. Bij centrale verwarming Peeters stonden service en een persoonlijke aanpak altijd centraal.

Toen zij de beslissing namen om op 1 mei 2020 op welverdiend pensioen te gaan, besloten Yves Robben en zijn echtgenote Julie Van Cauteren de zaak verder te zetten.

Yves heeft tijdens zijn opleiding reeds stage gedaan bij Centrale verwarming Peeters. Sinds 2010 was hij een vaste werkkracht bij hen. Ons doel is om dezelfde service en persoonlijke aanpak te blijven garanderen zoals klanten reeds jaren gewend zijn bij Centrale verwarming Peeters.

ONZE FOCUS

Sanitair & verwarming. Nieuwbouw, renovatie & onderhoud.

Verwarming

U kan bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouwing en renovatie. Wij installeren zowel gas- als mazout installaties. We bekijken samen met u welke installatie het beste bij uw woning past. Naast de installatie van ketels en branders kan u bij ons ook terecht voor; Vloerverwarming, Radiatoren, convectors, Boilers, Doorstromers, noem maar op.

Sanitair

Wij zorgen voor de installatie, herstelling en het onderhoud van alle sanitaire voorzieningen in uw woning. Dit zowel voor nieuwbouw, verbouwing als renovatie. Voor volgende zaken kan u bij ons terecht: Plaatsen van leidingen, Herstellen van lekken, Vervangen van kranen, Plaatsen van sanitaire toestellen (Lavabo, Bad, Douche, Toilet ...)

Onderhoud

Onderhoud van uw verwarmingsinstallatie is bij wet verplicht. Bij een installatie met mazout is dit jaarlijks verplicht, bij een installatie met gas is dit tweejaarlijks verplicht. Na het onderhoud bezorgen wij u de nodige attesten. U kan zich bij ons aanmelden voor een periodiek onderhoud. ​ Wij nemen dan contact met u op wanneer uw verwarmingsketel toe is aan een onderhoud. Tevens kan u bij ons terecht voor het vegen van de schouw van een haard of kachel.